Posle 13 sati puta odbojkaši Vojvodine NS seme stigli su u Solun, gde će od petka do nedelje učestvovati na jakom Internacionalnom turniru u organizaciji PAOK-a. Biće to još jedna dobra provera za Novosađane uoči početka nove sezone, prilika za brušenje forme i uigravanje.

U cilju kvalitetne pripreme crveno-beli su po dolasku dobili zaslužen odmor, a zatim su u popodnevnim časovima odradili lagani trening, istezanje i šetnju pored mora.

– Put je bio naporan, pa smo shodno tome i organizovali ostatak dana. Igrači su se odmorili, nakon toga smo prošetali obalom, kratko se istezali, maksimalno iskorstili dobru klimu i vazduh. Posle osvojenog turnira u Novom Sadu ovo će za nas biti novi izazov i prilika da se uigravamo kroz jake mečeve. Siguran sam da će nam to pomoći u pripremama za početak sezone na domaćoj sceni, ali i za kvalifikacije za Ligu šampiona. Zadovoljan sam fizičkom pripremom ekipe, nemamo ozbiljnije zdravstvene probleme i povrede, a forma će doći kroz utakmice i rad – istakao je kondicioni trener Vojvodine Aleksandar Petrović.

Prvog dana turnira Vojvodina će snage odmeriti sa domaćinom PAOK-om u 20 časova, zatim u subotu u isto vreme Halbankom iz Ankare, a u nedelju sa ekipom CSM iz Bukurešta.

Podelite na društvenim mrežama
Share This