Za njega kažu da poseduje ogroman potencijal i da, ukoliko bude posvećen i istrajan, jednoga dana može biti vrhunski odbojkaš reprezentativnog kalibra. Karlovački biser, Božidar Vučićević našao se u plejadi mladih igrača koji su tokom prelaznog roka produžili ugovor sa šampionom Srbije. Tako će i naredne sezone na korekciji nositi dres Vojvodine.

Ovo su njegove treće pripreme, a kako i sam veli, ne razlikuju se mnogo od prethodnih.

– Zaista, malo toga se promenilo, možda neke sitnice. Pre svega, mislim da smo napravili sjajan uvod u Novom Sadu, radili smo na fizičkoj spremi, zatim na pesku radi prevencije povreda, ali i u sali. Drugi deo priprema obavljamo ovde u Vrnjačkoj Banji, gde imamo odlične uslove. Sve je baš na nivou, od hotela do rada u sali i teretani, a što je važno i klima nam prija – ističe Vučićević.

Srećan je Boža što je kostur ekipe ostao isti i smatra da će to biti izuzetno važno na putu do ostvarenja ciljeva.

– Bolje se znamo, drugari smo, razumemo jedni druge, u igri i van nje. Samim tim lakše komuniciramo, što će, verujem, biti plus u novoj sezoni. Dobili smo i pojačanja, iskusne igrače i siguran sam da će se oni lako uklopiti. Nekolicina njih je već tu, dobro su se snašli i postali su deo ekipe. Ne sumnjam da ćemo biti spremni za sve ono što nas očekuje.

Naravno, pohvale mu prijaju i želi dalje da napreduje.

– Trenutno sam zadovoljan, ali ima dosta toga na čemu moram da poradim. Komplimenti me ne pritiskaju, naprotiv, za mene je to motiv više da pokažem da oni koji veruju u mene nisu pogrešili  poručuje na kraju Božidar Vučićević.

Podelite na društvenim mrežama
Share This