Pozivamo osnovce,srednjoškolce, studente, profesionalne umetnike i sve kreativne, inovativne i maštovite pojedince (od 7 do 77 godina) da učestvuju u nagradnom likovnom konkursu i pridruže nam se u potrazi za novom maskotom ODBOJKAŠKOG  KLUBA  VOJVODINA.

Zašto je baš ovo prava prilika za vas?

Vojvodina je najuspešniji odbojkaški klub u zemlji, aktuelni je šampion Srbije i jedini nosilac evropskog klupskog trofeja u ovom sportu. Odbojkaške utakmice najlepši su sportski praznik u Novom Sadu, a odbojka najpopularniji sport u gradu. Renome i kvalitet gradili smo dugo, predano i pažljivo, te danas uživamo poštovanje mnogih sportskih prijatelja i zvaničnika iz celog sveta. Na putu razvoja veliku pažnju posvetili smo i promocijama, marketingu, saradnji sa mnogim ustanovama, medijskoj zastupljenosti, sinergiji sa navijačima, posebno onim najmlađim.

Deo marketinške priče svakako je i maskota. Starije generacije bez sumnje se sećaju stare maskote u obliku Lale (nastale devedesetih), koja je bila neizostavni deo naših utakmica i svečanosti. Kako je za klub našeg nivoa od izuzetne važnosti da prati tokove vremena, nove trendove, da osluškuje potrebe i želje navijača i posebno da se približi onima na kojima svet ostaje – najmlađima – odlučili smo da raspišemo konkurs za novu maskotu. Zato je ovo prava prilika za vas, da učestvujete, pokažete umeće, pustite mašti na volju, postanete deo važnog projekta, a ukoliko pobedite svakako ćete ostati i blizak saradnih našeg kluba. Uz vašu pomoć i umetničku magiju, verujemo da ćemo naći maskotu koja će dostojno predstavljati klub, spojiti u sebi simbole koji krase odbojku, boje našeg dresa, Vojvodinu, Novi Sad. Ukoliko vam zatreba pomoć, ideje uvek možete naći na našem sajtu, u tekstovima, bogatoj galeriji fotografija, video materijalu, kao i na našim zvaničnim profilima na društvenim mrežama. Ne znamo za vas, ali mi se iskreno radujemo svemu ovome,  druženju i novim poznastvima.

Poklonite se i počnite!

Konkurs je otvoren od 20. avgusta do 20. septembra, a detalji, objašnjenje, propozicije i kompletan tekst konkursa nalazi se u donjem linku. Ispod je i prijavni list, koji se obavezno mora popuniti.

 

Tekst konkursa i propozicije

Prijavni list

 

Podelite na društvenim mrežama
Share This