Pripreme za novu sezonu danas su počele i mlađe kategorije Vojvodine. Tim povodom sa članovima kadetskog i juniorskog tima sastanak su u klupskim prostorijama održali generalni direktor Nikola Salatić, sportski direktor Slobodan Boškan, koordinator mlađih selekcija Dragan Čučković i treneri Đorđe Đurić i Strahinja Kozić. Treba istaći da će sa Đurićem sa juniorima raditi i Marko Narančić, dok će asistent Koziću u kadetskoj selekciji biti Branko Roljić.

– Želim vam da budete zdravi, dobri, da se ozbiljno prihvatite posla, da napredujete, slušate trenere, opravdate njihovo poverenje i da, naravno, zaslužite dres Vojvodine. Ja sam uvek za manje priče, više rada, imate priliku da radite sa odličnim trenerima, koji su nekada bili vrhunski igrači i svi bili prvotimci Vojvodine – rekao je Salatić, a Boškan nastavio: – Važno mi je da se pored rada, ponašate shodno dresu koji nosite, da budete i dobri ljudi, uklopite se u ekipu, celinu kluba… Morate imati na umu i to da neće biti kredita i da se iz dana u dan morate dokazivati. Svi imate kvalitet, napredovaćete, ali budite svesni da ćemo posle svake godine mi donositi  odluku  o tome da li zaslužutuje da ostanete. Ovo ne treba da vas uplaši, nego da vam da podstrek. U klupskom domu takođe mora da se zna red.

U ime trenera prvi se obratio Strahinja Kozić.

– Nadam se da će nas sve pratiti zdravlje i sreća. Drago mi je što vas vidim u velikom broju, očekujem dobar rad, lepu atmosferu, pravi odnos i odanost klubu. Prve nedelje radićemo na peskovitim terenima SC „Volej“, a za dalje ćemo se dogovarati – istakao je on, a Đurić završio: – Ove sezone neće biti popuštanja. Tražićemo red, rad i disciplinu, a posle toga mora doći i rezultat.

Podelite na društvenim mrežama
Share This