Naše promotivne posete osnovnim školama u gradu i okolini, koje za cilj imaju da deci na što jednostavniji način približimo odbojku, sve njene prednosti i blagodeti bavljenja sportom, postale su već lepa tradicija i sjajno su prihvaćene kod učenika. Imajući u vidu da je deo ove priče svakako i težnja da se deca na vreme edukuju da gaje simpatije prema novosadskim klubovima i sportistima, i svaki naš odlazak u novu školu je korak više ka cilju.

Turneju, koju smo započeli uoči plej-ofa, nastavili smo u sredu, 9. maja, posetom Osnovnoj školi “Jovan Jovanović Zmaj” u Sremskoj Kamenici. Pomoćni trener prvog tima Siniša Gavrančić i trener mlađih selekcija Marko Narančić pripremili su za učenike zanimljive odbojkaške vežbe, a u tome su im pomagali  prvotimci srpskog šampiona Čedomir Stanković, Vuk Todorović, Andrej Rudić i Lazar Bajandić. Nakon kraćeg treninga, usledila su i takmičanja, a najbolji su dobili poklone Odbojkaškog kluba Vojvodina.

Lepo druženje završeno je fotografisanjem, ćaskanjem i razmenom utisaka, a možemo samo da zaključimo da smo među osnovcima u Sremskoj Kamenici dobili nove prijatelje.

Podelite na društvenim mrežama
Share This