Po osvajanju titule šampiona Srbije vrlo brzo počele su da pristižu čestitike i telegrami sa svih strana, od zvaničnika, poslovnih partnera, sponzora, sportskih prijatelja i mnogih drugih.

Srdačnu čestitku klubu uputio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević:

– Čestitam ekipi Vojvodine NS seme koja nas je ponovo učinila ponosnima i što su još jednom uneli radost u srca navijača svojom pobedom u Novom Pazaru. Vojvodini je ovo 15. titula nacionalnog šampiona i samo neka nastave da pune vitrine kluba peharima i medaljama, jer sjaj njihovih odličja šalje jasnu poruku najmlađima da krenu putem sporta i da potraže motivaciju inspirisani uspesima vrsnih sportista, kao što su to odbojkaši Voše. Hvala za novu šampionsku titulu koju donosite u Novi Sad- rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Reči zadovoljstva i ponosa stigle su i od generalnog sponzora Instituta za ratarstvo i povrtarstvo.

– Najbolji odbojkaški klub u Republici Srbiji je Vojvodina NS seme. Drugu godinu za redom titula ostaje u Novom Sadu, tamo gde joj je i mesto! Institut za ratarstvo i povrtarstvo, kao generalni sponzor kluba, čestita na ostvarenom rezultatu i osvojenom državnom šampionatu! Institut za ratarstvo i povrtarstvo je ponosan na trofej koji je osvojila Vojvodina NS seme, jer i sami znamo šta znači imati težnju ka pobedi i pobediti! Uspešnu simbiozu našeg Instituta i kluba omogućava I činjenica da je svako vrhunski na svom polju. Jedno je sigurno – kvalitetom ćemo ostvariti još mnogo pobeda, jer ne znamo drugačije.

Čestitke su uputili i Fudbalski klub Vojvodina, Vaterpolo kluba Vojvodina, Rukometni  klub Vojvodina, Rukometni savez Vojvodine, JP SPC “Vojvodina”, Odbojkaški savez Vojvodine, Odbojkaški klub Crvena zvezda, MOK Spartak, OK Mladi radnik, pripadnici Ratnog vazduhoplovstva i mnogi drugi.

 

Podelite na društvenim mrežama
Share This