Odbojkaški klub Vojvodina ostvario je cilj, za koji su svi u tom kolektivu, svako na svom terenu, radili naporno, predano i sa puno ljubavi, tokom cele sezone. Novosađani su u uzbudljivoj finalnoj seriji potvrdili kvalitet i stigli do titule šampiona Srbije. Sportska javnost i poklonici odbojke imali su prilike da u četiri meča vide zaista jednu magičnu igru na mreži, posebno u četvrtom delu, maksimalno dramatičnom, epskom, punom naboja i poteza za pamćenje.

Nema sumnje, i Novi Pazar i Vojvodina pokazali su da su s razlogom dve najbolje ekipe u zemlji, a ono što je dalo posebnu nit borbi za titulu jesu sportski prijateljski odnosi i kooperativnost dva velika kolektiva. Finale su obeležile i pune tribine, te sjajne atmosfere u halama, a na kraju su oba tima sa terena u “Pendiku” ispraćena velikim aplauzom. Zadovoljstvo je samim ti veće, što je na kraju sezone pobedila odbojka, pa neka to ostane kao putokaz svima – odbojkaškim radnicima, navijačima, igračima, struci – da i u budućnosti bar isto tako (ako ne i bolje), rade na prosperitetu i afirmaciji srpske odbojke.

Ovom prilikom Vojvodina se zahvaljuje Odbojkaškom klubu Novi Pazar, samom gradu, njegovim žiteljima i publici, na sportskom prijateljstvu, saradnji i svemu lepom što je obeležilo ovo finale. Razume se, Novosađani se raduju novim susretima u narednoj sezoni.

Podelite na društvenim mrežama
Share This