Posle tri utakmice odbojkaši Vojvodine vode 2:1 u finalu plej-ofa, a u nedelju, 19. aprila, imaće drugu meč loptu. Četvrti duel počinje u 19 časova uz direktan tv prenos. Novosađani su dobro analizirali treću utakmicu, u kojoj su poraženi, arhivirali su je i potpuno se okrenuli novom izazovu.

– Kada je u pitanju treća utakmica samo kratko da kažem da je moj utisak da ni u drugom setu nismo imali bolju igru, ali smo vodili. Na kraju, nismo smogli snage da prelomimo. Generalno to je bila naša jako loša partija, ali iza nas je, nećemo se tome vraćati. Siguran sam da ćemo četvrti duel mnogo bolje odraditi i da ćemo ostvariti ono zbog čega smo ovde došli. Jednostavno, moramo i možemo bolje – poručio je libero Nikola Peković.

Šef stručnog štaba Nedžad Osmankač  veruje u igrače i u mnogo bolju igru.

– Finale je finale, uvek je teško i do cilja se ne stiže lako. Ulog je veliki i moramo svaki put da pružimo maksimum. Mladost mora da pokaže kvalitet ukoliko želi da pobedi. Novi Pazar ima stil igre, koji sigurno neće menjati. Mi recept znamo, treba da se kao u prva dva meča okrenemo svom delu terena, da razmišljamo o našoj igri, da u meč uđemo snažno, koncentrisano i da se maksimalno borimo za svaki poen.

Podelite na društvenim mrežama
Share This