Novi Pazar – Vojvodina NS seme  3:0 (25:16, 26:24, 25:14)

Novi Pazar: SSU „Pendik, gledalaca, sudije Simonović i Balandžić.

Novi Pazar: Vukašinović 9, Sretenović, Polomac 10, Zatrić 1, Daca 6, Zuković, Božović, Radosavljević 12, Simić, Vilimanović 3, Prušević, Hamzagić 12.

Vojvodina NS seme: Simić 4, Vučićević 3, Stanković, Stevanović 8, Vemić 5, Kujundžić, Peković, Mehić 3, Šormaz, Todorović, Perić, Suhinjin 8.

Odbojkaši Vojvodine NS seme nisu iskoristili  prvu meč loptu za titulu, pošto su u trećoj utakmici finala plej-ofa izgubili 0:3 u Novom Pazaru od istoimenog rivala. Bila je to partija Novosađana daleko ispod one dve koju su prikazali na svom terenu. Nisu branioci pehara ni ušli u meč kako treba, nije bilo dovoljno preciznosti, agresivnosti. Nekoliko grešaka u nizu samo su olakšale posao domaćinu, koji je poveo 9:3.  Uz podršku publike protivnik se još više razigrao, hrabro je servirao, napadao i rutinski priveo set kraju. Iako ni u drugom setu nisu igrali najbolje što znaju, Novosađani su ipak bili u prilici da meč odvedu u drugom smeru. Imali su i vođstvo u finišu, ali su ga prokockali i u neizvesnoj završnici prepustili domaćinu i taj period. Nakon toga prvotimci Vojvodine su potpuno pali, a izmene su samo na momente donosile boljitak. Raspoloženi Novi Pazar se maksimalno razigrao, koristio svaku priliku i sigurno koračao kao prvoj pobedi u ovom finalu.

– Novi Pazar je jako dobro odigrao, zasluženo je slavio, ali mi smo loše ušli u meč i bilo je teško da se vratimo. Mislim da je negde i drugi set odlučio, koji smo imali, da smo ga dobili možda bi to utakmicu odvelo u drugom smeru. U svakom slučaju mnogo smo grešili, posebno na servisu, nedostajalo nam je preciznosti, ima tu elemenata koje moramo popraviti, između ostalog i prijem. No, verujem da ne možemo ponoviti tako lošu partiju i da će mnogo bolje biti u narednom meču – izjavio je Miloš Vemić.

– To je naša mladost, pali smo, ušli u greške i nismo mogli da se vratimo. Sigurno nas u nedelju očekuje ista atmosfera, ali moramo odigrati mnogo bolje. Pre svega treba se dobro pripremiti, resetovati, analazirati i sve i ući maksimalno u mel – istakao je trener Nedžad Osmankač.

Za Vojvodinu jedini lep deo utakmice bila je dodela pre samog početka, kada je u tradicionalnom izboru Vuk Todorović proglašen za najboljeg igrača marta.

 

Podelite na društvenim mrežama
Share This