Prednost domaćeg terena odbojkaši Vojvodine NS seme maksimalno su iskoristili i materijalizovali na pravi način pobedama u prve dve utakmice finala plej-ofa. Sjajna atmosfera u maloj sali Spensa dobila je tako puni smisao, a Novosađani su potpuno zasluženo stigli samo na korak do titule. Taj poslednji korak sigurno će biti i najteži, ali su crveno-beli pokazali da su spremni za najveće izazove. Uz to, pred njima su tri meč lopte, pa bi u predstojeći duel u Novom Pazaru trebalo da uđu rasterećenije. Ekipa Vojvodine putuje u sredu, a treća utakmica igraće se 12. aprila, u 18 časova, u „Pendiku“. Najavljen je i tv prenos.

– Zadovoljan sam time kako smo igrali na našem terenu. Bila je to prava prezentacija kvaliteta naše ekipe, naročito u prvom susretu. U drugoj utakmici takođe smo igrali dobro, ali je kasnije Novi Pazar povećao kvalitet igre i bilo je neizvesnije. Međutim i tada smo pokazali da možemo odigrati kako treba. Podrška publike je bila odlična i nadam se da će tako biti i ubuduće. U tako sjajnoj atmosferi bilo je uživanje igrati. Treća utakmica će biti teža pred njihovim navijačima, ali iskreno verujem da smo spremni i za to – izjavio  je sportski direktor Slobodan Boškan.

Šef stručnog štaba Nedžad Osmankač takođe je pohvalio publiku istakavši da je možda upravo ona bila tas na vagi.

– Još smo pod utiskom meča koji je za sve odbojkaške sladokusce bio nešto posebno. Mislim da će treći meč biti drugačiji, jer Novi Pazar ima iskusnu ekipu koja zna da iskoristi prednost domaćeg terena. Predstoji divovska borba dva tima koja su pokazala najviše ove sezone. Dovoljno smo se pripremili za sve izazove i ako damo sve od sebe na terenu možemo očekivati povoljan rezultat – poručio je Osmankač.

Korektor Vitalij Suhinjin rekao je da na terenu nije bilo tako lako, kako to možda rezultati  govore.

– Utakmice bile teške, uložili smo mnogo i to su pobede celog tima, a ne pojedinaca. Ako budemo bili maksimalni i motivisani, verujem da sezonu možemo završiti i u Novom Pazaru.

David Mehić zahvalio se izvanrednoj publici i dodao:

– Voleo bih kada bismo se svim fanovima odužili pobedom u Novom Pazaru. Tamo će biti teško, zanimljivo, ali se na kraju samo rezultat pamti. A nas samo povoljan rezultat zanima.

Podelite na društvenim mrežama
Share This