Prvi tim Vojvodine NS seme u ponedeljak ujutru kreće u Poljsku, gde će u sredu, 31. januara, odigrati revanš utakmicu osmine finala CEV kupa protiv domaće Rešovije. Novosađane očekuje dugačak put, ali i težak zadatak u Žešovu, pa je menadžment kluba učinio sve kako bi ekipa bila što spremnija za predstojeći duel.

– Učinili smo sve da malo olakšamo, zato i idemo dva dana ranije, jer putujemo autobusom. Moram da kažem da smo pre puta organizovali i karantin. U nedelju nakon prepodnevnog treninga otišli smo u Hotel „Norcev“ na Fruškoj gori. Posle podne smo samo sišli u grad, te smo u maloj sali Spensa odradili trening i vratili se u hotel, odakle i krećemo na put. Karantin uvek dobro dođe da se igrači odmore i da se dobro fokusiraju na ono što ih čeka. Takođe u takvim uslovima uvek imamo više vremena da budemo zajedno, razgovaramo, održimo sastanke po potrebi, a to nam sve treba ne samo zbog puta u Poljsku, nego i zbog važnih utakmica koje nam slede po povratku – ističe sportski direktor Slobodan Boškan.

Crveno-belima je svakako prijala i maksimalna pobeda u 14. kolu Superlige u Staroj Pazovi.

– Posle poraza u Novom Pazaru trijumf protiv Jedinstva nam je zaista dobrodošao. Zadovoljan sam igrom, angažovanjem i načinom na koji smo pobedili. Bio je to dobra priprema za Poljsku. Kada je u pitanju sam duel sa Rešovijom jasno je da je domaćin favorit, posebno posle pobede u Novom Sadu od 3:1. No,to ne sme da nas omete. Deo potencijala smo pokazali u prvoj utakmici, ali sada je prilika da u revanšu pokažemo više, da odigramo bez pritiska, motivisano i rasterećeno. I dalje to veliki izazov, a važno nam je da odigramo dobro i zbog onoga što sledi, utakmica u Ljigu, a onda i dva meča na našem terenu protiv Novog Pazara – zaključuje Boškan.

U timu neće biti Neđeljka Radovića, Marka Narančića i Čedomira Stankovića zbog problema sa leđima, kao ni Vitalija Suhinjina zbog problema sa vizom.

Meč Rešovija – Vojvodina, koji se igra u sredu, počinje u 18 časova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This