Spartak – Vojvodina NS seme 0:3 (17:25, 22:25, 18:25)

Subotica: HS „Dudova šuma“, gledalaca 180, sudije Leko i Cvetković.

Spartak: Milović, Arsenoski 2, Jungić 10, Veselinović, Peić, Seizović, Eremić 10, Kovačević 5, Rajković, Kecman 9, Tumbas 2, Sinđelić 3.

Vojvodina NS seme: Simić 2, Vučićević 15, Bajandić, Stevanović 7, Đorđević, Vemić 11, Kujundžić, Peković, Mehić 18, Todorović, Perić.

Odbojkaši Vojvodine NS seme zabeležili su još jednu prvenstvenu pobedu i na taj način uspešno otvorili drugi deo lige. Baš kao i u prvom delu sezone Novosađani su i u Subotici nadigrali ekipu Spartaka u tri seta, a u većem delu susreta bili su sigurni i dominantni.

Počelo je prilično izjednačeno, da bi crveno-beli predvođeni raspoloženim Mehićem i Vučićevićem otišli na tehnički tajm – aut sa osetnijom prednošću (12:9). Grešili su i tim trenucima domaći odbojkaši, pa su samo olakšali razigranom šampionu, koji je sigurno krčio put do 1:0 u setovima. U samom finišu precizni u napadu bili su Mehić, Vemić i Vučićević – za konačnih 25:17. Slično je bilo i u nastavku, s tim da Spartak nije dozvolio Vojvodini da napravi veću razliku. Tik iza rivala bili su Subotičani, ali kada se lomilo u završnici ovog dela meča puleni trenera Nedžada Osmankača bili su ponovo bez greške u napadu.

Nisu Novosađani ništa prepuštali slučaju, bez opuštanja igrali su u trećem setu, na polovini stekli zavidnu prednost i rutinski priveli utakmicu kraju.

Podelite na društvenim mrežama
Share This