I posle pet kola Vojvodina NS seme nalazi se na prvom mestu, na tabeli Superlige, sa maksimalnim učinkom. U četvrtak su Novosađani nadvisili ekipu Jedinstva iz Stare Pazove, a već u subotu, 18. novembra,  u okviru šestog kola snage će odmeriti sa Spartakom iz Ljiga. I taj meč igra se u Novom Sadu, ovoga puta u velikoj dvorani (zbog zauzetosti male sale), a počinje u 18.30 časova.

Bar po onome što je viđeno protiv Pazovčana, čini se da su crveno-beli uspeli da prebrode teške trenutke posle meča sa Tuluzom, a novim zadacima pristupili su maksimalno ozbiljno i koncentrisano. Na strani Vojvodine svakako je i duža klupa, na šta je ukazao i kapiten Marko Narančić.

– Dobro je što smo svi igrali protiv Jedinstva, pokazalo se po ko zna koji put da svi možemo poneti teret i pomoći. Sada moramo da se okrenemo duelu sa Spartakom i da tu takođe opravdamo očekivanja. Mislim da bi dugačka klupa mogla biti naš adut i u narednom periodu nam pomoći da utrošimo manje energije. Sada – poručio je Narančić.

Šef stručnog štaba Nedžad Osmankač istakao je da i u toj utakmici očekuje maksimalan pristup i ozbiljnost.

– Opuštanja nema, moramo igrati od prvog do poslednjeg poena, to je jedini pravi put. Ekipa iz Ljiga ume da bude neugodna, tu je i Vladan Đorđević nekadašnji učesnik Olimpijskih igara, Gajević je jedan od glavnih igrača, a očigledno da je novi trener Šarenac doneo boljitak. Spartak je pobedom nad Nišlijama pobegao sa dna. Mi samo moramo maksimalno da se angažujemo i da se držimo naše igre.

 

Podelite na društvenim mrežama
Share This