Prvotimci Vojvodine, pored velike želje, nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona, pošto su u revanš meču u Tuluzu poraženi od domaćina 1:3. Uprava kluba podržava igrače, stručni štab i menadžment, a na kadrovske promene u OK Vojvodina niko ne pomišlja, reči su potpredsednika kluba, Dragoljuba Zbiljića.

 

– Igrači i stručni štab imaju apsolutnu podršku Uprave. Jasno je svima da je u Tuluzu presudilo neiskustvo naših mladih igrača i da smo Ligu šampiona ispustili za jednu loptu. To nikako ne znači da smo izgubili veru u tim, stručni štab i menadžment – ističe Zbiljić i nastavlja: – Životno verujem u vrhunske rezultate novosadskih odbojkaša i to u bliskoj budućnosti na međunarodnoj sceni. Da sam mislio da je lako praviti velike evropske timove, ne bih se priključio da sve to zajedno radimo. To sam rekao i našim igračima, a cilj ostaje dominacija na domaćim terenima i osvajanje Evrope u nekoj od narednih sezona.

 

 

Novosadski odbojkaši već večeras, u petom kolu Superlige Srbije, dočekuju Jedinstvo iz Stare Pazove. Utakmica počinje u 18 časova, a Vojvodina očekuje petu uzastopnu pobedu u prvenstvu.

Pozivamo Novosađane da dođu u što većem broju i podrže svoj tim.

 

 

Podelite na društvenim mrežama
Share This