Odbojkaši Vojvodine NS seme stigli su u francuski Tuluz, gde će u nedelju u 20 časova odigrati revanš meč treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Novosađani su odradili popodnevni trening u Palati sportova, a još jedan imaće u nedelju pre podne.

 

Uprkos umoru od puta atmosfera u redovima crveno-belih je dobra i svi su spremni i motivisani da pokažu da pobeda u prvom meču nije bila slučajna.

– Trudićemo se da otklonimo umor i dobro odradimo oba treninga. Ima tu još stvari koje treba da ispravimo, imaćemo i jedan sastanak, tako da verujem da ćemo spremni ući u meč. Moramo biti maksimalno ozbiljni i psihološki potpuno prisutni na terenu – rekao je šef stručnog štaba Nedžad Osmankač.

 

Libero Nikola Peković poručio je da ekipa ne treba da se zadovolji time da ide na osvajanje dva seta.

– Iako smo malo duže putovali uspeli smo da se odmorimo. Atmosfera je odlična, svi jedva čekamo da meč počne. Naš cilj je da odigramo bar isto onako kao u Novom Sadu, borbeno, silovito od starta, jer je jedino to pravi put do cilja. Ne smemo se opuštati i razmišljati o tome da nam je dovoljno da osvojimo dva seta. Mi moramo da idemo na pobedu – istakao je Peković.

Složio se s njim i David Mehić.

– U Novom Sadu smo pokazali da možemo da igramo sa njima i sigurno je da sada to želimo i da potvrdimo. Ovo je za nas važna utakmica, biće pozitivne treme, ali to može samo da pomogne. Došli da da pružimo maksimum i da probamo da ostvarimo pobedu.

Podelite na društvenim mrežama
Share This