Posle pet vezanih pobeda na domaćem  frontu (četiri u Superligi i jedna u Kupu Srbije), pred odbojkašima Vojvodine NS seme je možda i  najveći izazov u ovom delu sezone. Mlada novosadska ekipa izlazi i na evropsku scenu, a već u sredu, 8. novembra, igraće prvi meč treće runde kvalifikacija Lige šampiona (revanš je 12. novembra u Francuskoj).

 

Na putu do četvrte i ujedno i glavne runde najelitnijeg klupskog takmičenja moraće da odmeri snage sa jakom ekipom francuskog Tuluza. Utakmica u velikoj dvorani Spensa počinje u 20 časova, a Odbojkaški klub Vojvodina poziva sve navijače i poklonike sporta da ispune tribine i pruže timu podršku u ovoj velikoj borbi. Ulaz će biti besplatan, ali je ipak potrebno imati besplatne specijalne karte, koje će svi moći da preuzmu na sam dan utakmice, sat vremena pre početka meča, na blagajni kod ulaza u veliku dvoranu. Takođe, zainteresovani karte mogu uzeti i u klupskim prostorijama od ponedeljka.

Igrajmo zajedno! Obaveza, strast, jedno srce. Dođi i navijaj! Sreda, 8. novembar,  20 časova, velika dvorana SPC „Vojvodina“, Vojvodina NS seme – Spejsers Tuluz.

Podelite na društvenim mrežama
Share This