Vojvodina u Staroj Pazovi merka finale Štampaj email
Odbojkaši Vojvodine NS seme vode 2:0 u polufinalu plej-ofa, a prvu priliku da obezbede plasman u veliko finale imaće u nedelju u Staroj Pazovi. 

Naime, ekipa Jedinstva biće domaćin u trećem meču, koji počinje u 19 časova.

Nosađani su zadovoljni onim što su učinili na svom terenu, svesni su da ih čeka težak zadatak u Staroj Pazovi, ali žele da već u trećoj utakmici probaju da overe plasman u finale.

- Mi respektujemo Pazovčane zbog njihovog iskustva, koje će sigurno umeti da koriste u njihovoj maloj sali. Tamo je specifično igrati, ali kako je nama tako je i njima. Mislim da nas očekuje skroz drugačija utakmica. Oni sigurno žele da produže sezonu. Meni je bitno kako se mi osećamo i kakav imamo pristup. Treba da učinimo ćemo sve što je do nas kako bismo napravili dobar rezultat. Ako budemo igrali kao na drugom meču možemo do cilja – izjavio je trener Nedžad Osmankač.

Mladi primač Miran Kujundžić istakao je da su iza njegovog tima dve važne pobede iz kojih se može mnogo naučiti.

- Prva je bitna zato što smo se vraćali iz zaostatka, a druga jer smo podigli nivo igre, a onda i posle izgubljenog seta nismo pali nego smo odigrali još bolje. Dobro se znamo sa Pazovčanima, odigrali smo dve utakmice u ligi, dve u ovom polufinalu, tu nema mnogo tajni. Idemo tamo borbeno i motivisano, a naravno da se nadamo pobedi.

Stevan Simić ukazao je na to da je Vojvodina dobar deo posla odradila u Novom Sadu, ali da još ništa nije gotovo.

- Zato se ne smemo opuštati, čak mislim da nas očekuje možda najteža utakmica u ovoj seriji. Biće teško, ali sam optimista i mislim da ova ekipa može mnogo, čak i da ide smo samog kraja.

Sportski direktor Nikola Marić složio se sa tim da ima još da se igra i da treba sačuvati ozbiljnost.

- Ovaj sistem takmičenja da ostavlja mogućnost onome ko je u minusu da, ipak, nešto pozitivno uradi. Mi smo opravdali prednost domaćeg terena, ali računa se samo ako se uknjiže tri pobede. Raduje me da smo drugu utakmicu bolje odigrali, mada je i prva pokazala određene vrednosti, da i kada ne ide tim može da pobedi. Nadam se da ćemo iz obe izvući najbolje i iskoristiti u trećoj. Ekipa treba da bude strpljiva i da na terenu razmišlja samo o svojoj igri – poručio je Marić.

 
< Prethodno   Sledeće >
kamp.jpg

Sponzori

nis-logo-lat-th.jpg
   

minaqua_logo2.png
     

  

   

logofakultet-manji.jpggenerali-logo-primary-1_rgb.jpg 

   

 

logo.jpg

 
 
 
 
 
 
 
produktna_berza_novi_sad_logo.jpg
 
 
 
 
 
  

Medijski sponzori

 
 rtv_latinica_mala.jpg
 
   
dnevnik.gif
 
   
   1900x1080.jpg  
   11078209_1626763080888291_2667912134038598177_n.jpg  
    znak_radio_922_najmanji.jpg  
 
 in_radio_bela_na_oranz.jpg  

Anketa

Odbojkaški klub Vojvodina je ....
 

Ko je na sajtu