Vojvodina želi brejk Štampaj email
Posle dve utakmice u Novom Sadu rezultat u finalu plej-ofa je 1:1, pa se Vojvodina NS seme i Crvena zvezda nalaze praktično na početku borbe za titulu. 

Serija se seli u Beograd, gde će ove dve ekipe najpre u četvrtak, 20.aprila, a onda i u nedelju 23.aprila ponovo odmeriti snage.

Novosađani veruju da su dobro sagledali greške iz druge utakmice, ali to stavljaju u arhivu i maksimalno se okreću trećem duelu sa željom da naprave brejk.

- Predstoje nam utakmice u gostima, ali moram da istaknem da hala „Voždovac“ pruža odlične uslove za igru, pa očekujem da obe ekipe to i demonstriraju na terenu. Zvezda nam je u drugoj utakmici zadala zadatak i na nama je da damo odgovor na ovaj izazov. Zaista smo motivisani i želimo da u Beogradu pokažemo najbolje od sebe. Očekujem da kroz teške momente mladi igrači nastave da pružaju maksimum, da budu borbeni, hrabri, uporni, strpljivi. To može doneti dobar ishod – izjavio je trener Nedžad Osmankač.

Primač Miran Kujundžić poručio je da ih poraz u drugom susretu nije obeshrabrio i da se maksimalno motivisano pripremaju za novi meč.

- Mislim da ni Zvezda ni mi nismo očekivali da se ovo finale završi u tri utakmice. Tek predstoji velika borba i tako kako je rival pobedio u Novom Sadu, možemo i mi u Beogradu. Činjenica je da su dve utakmice na našem terenu bile potpuno različite, a moguće je da će treća biti najneizvesnija do sada. Moramo napraviti zdravu atmosferu, koncentrisati se dobro na igru, jer svaka lopta može odlučiti – rekao je on.

Sportski direktor Nikola Marić istakao je da je i dalje optimista, isto kao što je to bio i pre početka finala.

- Ukoliko se žuri, ili kasni to ne bude dobro, treba naći pravu meru. Ko bude realniji i prisutniji taj će uspeti. Verujem da ćemo posle poraza naći put, imamo rezerve, potencijal postoji i možemo bolje da igramo. Slažem se da postoje ravnopravni uslovi da se napravi pozitivan rezultat, za nas bi to bilo i da vratimo seriju u Novi Sad. No, idemo korak po korak, sada je najvažnije da razmišljamo o trećoj utakmici. Ona ne mora biti odlučujuća, ali može biti ključ – zaključio je Marić. Treća utakmica počinje u 18 časova, a najavljen je i direktan prenos na RTS2. 

 
< Prethodno   Sledeće >
kamp.jpg

Sponzori

nis-logo-lat-th.jpg
   

minaqua_logo2.png
     

  

   

logofakultet-manji.jpggenerali-logo-primary-1_rgb.jpg 

   

 

logo.jpg

 
 
 
 
 
 
 
produktna_berza_novi_sad_logo.jpg
 
 
 
 
 
  

Medijski sponzori

 
 rtv_latinica_mala.jpg
 
   
dnevnik.gif
 
   
   1900x1080.jpg  
   11078209_1626763080888291_2667912134038598177_n.jpg  
    znak_radio_922_najmanji.jpg  
 
 in_radio_bela_na_oranz.jpg  

Anketa

Odbojkaški klub Vojvodina je ....
 

Ko je na sajtu