Svetska liga 2017 - prijava za volontiranje Štampaj email
Odbojkaški klub Vojvodina NS seme, tradicionalno će i ove godine biti domaćin i tehnički organizator utakmica Svetske lige.
Poklonici odbojke će u Novom Sadu imati priliku da uživaju u tri sjajna dana turnira I vikenda B grupe Svetske lige 2017. Ovoga puta OK Vojvodina će biti tehnički organizator i domaćin celog turnira, te će od 2. do 4. juna biti odigrano šest mečeva u Velikoj dvorani Spensa. Učesnici turnira, osim Srbije, koja je aktuelni pobednik ovog takmičenja, biće i SAD, Kanada i Belgija. 
Odbojkaški klub Vojvodina NS seme će za te mečeve okupiti i veliki broj volontera, koji će biti angažovani oko terena i raspoređeni na raznim zadacima (lopte, zastave, statistika, pres, pomoć timovima itd). Podelu zadataka obavećemo nakon svih pristiglih prijava, u zavisnosti od godina, afiniteta, sposobnosti... Svi zainteresovani osnovci (od četvrtog razreda pa naviše), srednjoškolci i studenti mogu popuniti prijavu ispod ovog teksta i poslati je na Ova email adresa je zaštićena od spam robota. Potreban vam je Java-skript da bi ste je videli. Rok za prijave je 25. maj.
 
 
Raspored mečeva
2.JUN 
BELGIJA – KANADA  16 ČASOVA
SRBIJA – SAD  19 ČASOVA

3.JUN 
KANADA - SAD  16 ČASOVA
SRBIJA – BELGIJA  19 ČASOVA

4.JUN 
SAD – BELGIJA  16 ČASOVA
SRBIJA – KANADA  19 ČASOVA
 
 

 
< Prethodno   Sledeće >