Razvojni kamp "Bečej 2017" Štampaj email
Razvojni odbojkaški kamp „Bečej 2017“ zajednički je projekat Vojvodine NS seme, MOK Bečej i Fridrihshafena. 

Ove godine održaće se prvi put od 24. do 30. juna u lepom gradiću u srcu Vojvodine, Bečeju, koji ima svu neophodnu infrastrukturu.

Cilj kampa je da se kroz individualni rad sa polaznicima unapredi njihova odbojkaška tehnika i fizička sprema. Polaznicima kampa na raspolaganju će biti: treninzi dva puta dnevno, treninzi namenjeni oporavku i regeneraciji, predavanja na temu zdrave ishrane i prevencije povreda, gostovanje članova muške seniorske reprezentacije, slobodno vreme za bič-volej i druga kolektivna i individualna nadmetnja sa vrednim nagradama za najbolje, organizovane posete kulturno-istorijskim sadržajima Bečeja i okoline. Promoter kampa je Nikola Jovović, tehničar reprezentacije Srbije. Trenerski kadar činiće treneri klubova, koji učestvuju u organizaciji, kao i treneri gosti sa iskustvom u radu sa uzrastom polaznika. Tu će sve vreme biti i lekari specijalisti, fizioterapeuti i kondicioni treneri.

Kamp ima formu razvojnog, sa željom da se okupe najtalentovaniji igrači uzrasta od 14 do 18 godina, muškog pola, kako iz Srbije, tako i iz regiona. Tokom trajanja kampa na raspolaganju će biti tereni za bič-volej, teretana, bazen, hala sa tri terena i smeštaj u pansionu BL Sportivo u samom centru Bečeja. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera) sa pojačanom ishranom prilagođenom potrebama sportista.

Cena za sve navedeno iznosi 160 evra po osobi i može se platiti u tri mesečne rate. Prijave slati na: Ova email adresa je zaštićena od spam robota. Potreban vam je Java-skript da bi ste je videli. , Ova email adresa je zaštićena od spam robota. Potreban vam je Java-skript da bi ste je videli. i Ova email adresa je zaštićena od spam robota. Potreban vam je Java-skript da bi ste je videli. . Prijava treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, visina i težina, veličina sportske opreme, klub iz kojeg dolazite. 

 
< Prethodno   Sledeće >