Još jače i sigurnije Štampaj email
Odbojkaši Vojvodine NS seme poveli su 1:0 u polufinalu plej-ofa, a novi izazov čeka ih u četvrtak, 30. marta. 

Ponovo na svom terenu, u 17 časova, Novosađani će odigrati i drugi meč protiv Pazovčana, a želja im je da naprave još jedan dobar rezultat.

- Pobeda u prvom meču nam je važna za samopouzdanje, a nadam se da smo iz tog duela nešto naučili i da ćemo to primeniti u novom susretu. Najvažnije je da od prvog do poslednjeg poena igramo ozbiljno, sigurno i koncentrisano, a ne da počnemo nešto da radimo tek na pola seta. Voleo bih da ova serija ne bude duga, ali svašta je moguće i očito je da Jedinstvo nije naivan protivnik. Želeo bih da pozovem navijače da u većem broju dođu na drugu utakmicu i pomognu nam na putu do cilja. Podrška sa tribina je izuzetno važna, a verujem da smo je i zaslužili – izjavio je igrač Vojvodine NS seme Nikola Peković.

Trener Nedžad Osmankač ukazao je na to da iskusna ekipa kao što je Jedinstvo neće praviti iste greške, kao u prvom meču, ali se istovremeno nada da to neće činiti ni njegovi momci.

- Verujem da nas očekuje još jedan težak duel. Pazovčani će doći još motivisaniji i rasterećeniji, oni nemaju šta da izgube. Kako god, dobro je što se pokazalo da možemo da računamo na više igrača i uvek neko može da uđe, da napravi preokret. Mi smo tim i svako treba da pruži doprinos. Kao i uvek, idemo korak po korak, od utakmice do utakmice. Vodimo 1:0 u seriji, ali moramo da nastavimo još jače, bolje, sigurnije. – istakao je Osmankač.

Ulaz je besplatan, a najavljen je i TV prenos. 

 
< Prethodno   Sledeće >
kamp.jpg

Sponzori

nis-logo-lat-th.jpg
   

minaqua_logo2.png
     

  

   

logofakultet-manji.jpggenerali-logo-primary-1_rgb.jpg 

   

 

logo.jpg

 
 
 
 
 
 
 
produktna_berza_novi_sad_logo.jpg
 
 
 
 
 
  

Medijski sponzori

 
 rtv_latinica_mala.jpg
 
   
dnevnik.gif
 
   
   1900x1080.jpg  
   11078209_1626763080888291_2667912134038598177_n.jpg  
    znak_radio_922_najmanji.jpg  
 
 in_radio_bela_na_oranz.jpg  

Anketa

Odbojkaški klub Vojvodina je ....
 

Ko je na sajtu