Prvotimci Vojvodine NS seme ispred sebe imaju samo jedan cilj – odbrana titule. Ka tom cilju Novosađani će krenuti u sredu, 7. marta, kada će na svom terenu dočekati ekipu Spartaka iz Ljiga u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa.

Kako iz tabora crveno-belih poručuju, duelu sa neugodnim rivalom prilaze maksimalno ozbiljno.

–  Susret sa Ljižanima tretiramo na pravi način, onako kako to utakmica četvrtfinala i zaslužuje. Nedavno smo izgubili od Spartaka u gostima, ali smatram da je dosta toga bilo i do nas. Sada verujem i znam da je ekipa spremna za novi izazov. Lično sam zadovoljan kako su igrači trenirali i kakav su odnos imali prema svemu posle ispadanja iz Kupa. Svi smo se tada okrenuli plej-ofu. Ovu završnicu sezone posmatram kao tri važna koraka, koja nas vode do cilja. U ovom momentu zanima nas samo prvi korak, a to je četvrtfinale – poručio je sportski direktor Slobodan Boškan.

I šef stručnog štaba Nedžad Osmankač smatra da je poraz u Ljigu nedavno bio dovoljan alarm, te da svi u timu jedva čekaju revanš.

– Osim ovoga imamo i iskustvo od prošle godine, kada smo sa istim rivalom, takođe u četvrtfinalu, igrali jedan zaistan neizvestan prvi meč. Sada očekujem maksimalno angažovanje i kvalitetnu igru koja nas i u sredu i u petak može odvesti u polufinale. Čekaju nas teški mečevi i moramo ih odigrati ozbiljno i u jednom dahu, ako želimo pobede – istakao je Osmankač.

Prvotimci Vojvodine takođe su motivisani i jedva čekaju da počne plej-of.

– Celu sezonu igramo za ovo, dobrim partijama zaslužili smo prvo mesto, koje za nas u razigravanju može biti od velike važnosti. Vredno smo trenirali, verujem da ćemo biti na našem nivou, pokazati zašto smo šampioni i u dva meča overiti polufinale  – izjavio je Miran Kujundžić, a Stevan Simić dodao: – Mislim da smo poslednjih godina često igrali protiv Spartaka baš u četvrtfinalu. Ljižani su ove sezone iznenadili nekoliko jakih ekipa, nažalost i nas, ali mi učimo na greškama. Svesni smo važnosti predstojećih duela, siguran sam da ćemo ući spremno u susret i opravdati ulogu favorita.

Meč počinje u 18 časova, a ulaz je besplatan. Druga utakmica, igra se u petak, 9. marta, u 19 časova, u Ljigu.

 

 

Vojvodina je zahvaljujući pulu sponzora, u ovom slučaju kompaniji Elixir Group i ST Medicini, pripremila i nagradnu igru. Kako sport i zdravlje ne idu jedno bez drugog, klub je odlučio da uoči 8. marta podigne svest o tome koliko je važno da žene vode brigu o zdravlju. Tako će na utakmici uz jednu brzu igricu biti podeljeno 11 vrednih nagrada za pripadnice lepšeg pola: 10 preventivnih ginekoloških pregleda i jedan kompletan preventivni sistematski pregled. Uz to stiže i “hrana” za cveće. DOĐI, NAVIJAJ I OSVOJI NAGRADU!

Podelite na društvenim mrežama
Share This