Utakmicom protiv Mladog radnika prvotimci Vojvodine NS seme staviće tačku na ligaški deo prvenstva. Taj meč igra se u subotu, 24. februara u 18 časova, u maloj dvorani Spensa. Kako su prvo mesto na tabeli Novosađani još ranije obezbedili, susret sa Požarevljanima biće prilika da provere trenutnu formu i naprave lepu uvertiru u četvrtfinale plej-ofa.

– Mladi  radnik jedno je od najprijatnijih iznenađenja u ligi. Podsećam da su se Požarevljani i Subotičani ove sezone vratili u elitu i odmah napravili dobre rezultate i kotirali se visoko. Čestitam im na svemu što su uradili, Požarevljani imaju mlade i perspektivne igrače, željne dokazivanja. Tradicionalno naši dueli s njima su uvek bili neizvesni, zanimljivi, kako u mađim selekcijama, tako i u seniorskoj konkurenciji. Bez obzira na to što je poslednje kolo i što smo overili prvu poziciju, naše su ambicije uvek iste. Zanima nas samo pobeda i učinićemo sve da ligu završimo uspešnom i kvalitetnom partijom, te da tri boda ostanu u Novom Sadu – poručio je šef stručnog štaba Nedžad Osmankač.

Iskusni Vitalij Suhinjin slično je najavio predstojeći meč osamnaestog kola:

– Želimo da ovaj deo prvenstva završimo kvalitetnim izdanjem. Motivisani smo, radimo dosta na ispravljanju grešaka, podižemo nivo igre, a cilj nam je da na utakmici pokažemo sve ono što radimo na treningu i da ostvarimo pobedu protiv Mladog radnika.

Mladi primač Pavle Perić poručio je da Vojvodinu sigurno očekuje jedna zanimljiva utakmica.

– Požarevljani imaju dobru ekipu, neće se predati protiv nas. Takođe, kada si šampion i prvi na tabeli svako ima poseban motiv i želi da te pobedi. No, mi igramo dobro, vredno treniramo i želimo da pobedom stavimo tačku na ligu i tako da u dobroj atmosferi dočekamo plej-of.

Ulaz je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This