Ribnica – Vojvodina NS seme 0:3 (18:25, 20:25, 22:25)

Kraljevo: Nova hala sportova, gledalaca 200, sudije Balandžić i Gradinski.

Ribnica: Močić, Stefanović 1, Trivunić 3, Marković, Zečević, Vukmirović 8, Medurić 5, Petrašinović 1, Milovanović 4, Paunović 11, Skakić 9, Savić.

Vojvodina NS seme: Simić 10, Bajandić, Stanković, Stevanović 7, Vemić 1, Kujundžić 16, Peković, Mehić 10, Šormaz, Todorović 2, Perić, Suhinjin 7.

Prvotimci Vojvodine NS seme polako, ali sigurno podižu formu. To su potvrdili i u Kraljevu, u XVII kolu Superlige, gde su savladali ekipu Ribnice 3:0. Istina je da su igrali sa poslednjim timom na tabeli i da utakmica nije imala rezultatski značaj, ali su Novosađani tom duelu prišli ozbiljno, bili maksimalni od prvog do poslednjeg poena, te rutinski završili posao na ovom gostovanju.

U sastavu zbog bolesti nije bilo Vučićevića, pa je od starta u postavi bio Suhinjin, a najraspoloženiji bio je Miran Kujundžić, ujedno i najbolji poenter meča. Do njega bili su blokeri Simić i Stevanović, kao i primač Mehić.

Odmah je Kujundžić preuzeo odgovornost i do 6:3 za Vojvodinu napravio već četiri poena (najpre blokom, te u napadu, a onda i dva sa servisa). Pratili su ga Simić, Suhinjin, Stevanović, dobar servis, napad, blok doneli su visoko vođstvo i ubedljivo dobijen prvi set. Slično je bilo i u naredna dva seta, ali su crveno-beli odigrali taman koliko je trebalo. U poslednjem kolu Superlige, 24. februara,  Novosađani će na svom terenu snage odmeriti sa Mladim radnikom.

Podelite na društvenim mrežama
Share This