U Žešovu je sve spremno za veliki odbojkaški meč. Obe ekipe su orne, motivisane, sa istim ciljem – da odigraju najbolje što mogu i ostvareni željeni rezultat. Domaća Rešovija jeste favorit, ali prvotimci Vojvodine imaju ogroman motiv da pokažu raskošan potencijal i probaju da naprave iznenađenje.

Pre podne Novosađani su odradili još jedan trening u vrlo nadahnutoj atmosferi, čime su potvrdili da nestrpljivo čekaju početak večerašnjeg meča.

– Imali smo dva dana da se odmorimo, da dobro treniramo i pripremimo se za ovaj izazov. Uslovi su fenomenalni, kako u hali, tako i u hotelu. Očekujemo pune tribine i lep ambijent, a na nama je da se pokažemo u najboljem svetlu. Domaćin ima prednost iz prve utakmice, ima iskustvo, domaći teren i svakako važi za favorita. Poljaci žele da overe plasman u četvrtfinale, ali mi ćemo učiniti sve da ih u tome sprečimo. Nismo došli sa belom zastavom, a siguran sam da svi imamo dovoljno motiva da odigramo na najvišem nivou. Poljska je zemlja odbojke, za nas mlade to je poseban doživljaj i velika prilika – poručio je primač Miran Kujundžić.

Meč Aseko Rešovija – Vojvodina NS seme počinje u 18 časova, a može se direktno pratiti na Laola.tv.

Podelite na društvenim mrežama
Share This