Jedinstvo – Vojvodina NS seme 0:3 (20:25, 20:25, 22:25)

Stara Pazova: SH Stara Pazova, gledalaca 150, sudije Rogić i Stojanović.

Jedinstvo: Mladenović, Radivojević, Pešut 6, Radišić 2, Majstorović, Milutinov 7, Bojičić 8, Škrbić, Micić 13, Paravinja, Roljić.

Vojvodina NS seme: Simić 9, Vučićević 19, Stanković 1, Stevanović 8, Vemić, Kujundžić 12, Peković, Mehić 10, Šormaz, Todorović 1, Perić, Suhinjin.

Gostovanje u Staroj Pazovi u okviru četrnaestog kola Superlige, bilo je pravi melem na ranu za odbojkaše Vojvodine. Aktulni prvak i lider na tabeli izvojevao je važnu pobedu protiv Jedinstva i to priličnu sigurnu, bez izgubljenog seta. Bili su Novosađani ubedljivi gotovo tokom celog susreta, samo u trećem je domaćin bio ravnopravan rival, ali je i tu Vojvodina bila precizna i konkretna kada je bilo najvažnije.

Počeo je trener Nedžad Osmankač meč sa postavom Todorović, Vučićević, Mehić, Kujundžić, Stevanović, Simić i libero Peković, i pokazalo se to kao prava odluka. Na startu su crveno-beli napravili prednost, Pazovčani su se u jednom momentu primakli, ali je to bilo kratkog daha. Mini serijom Vučićevića, te blokom Stevanovića i as servisom Simića stigli su gosti do 14:10. Opet su domaći zapretili, ali su Kujundžić i Vučićević vratili sve na svoje mesto, a tačku je stavio Mehić.

Imali su Vučićević, Mehić i Kujundžić visoku realizaciju, Todorović je dobro upošljavao saigrače, funkcionisali su blokeri Stevanović i Simić, te je sve to, uz koncentrisanu igru u polju, vodilo do 2:0. Nakon toga došlo je do blagog opuštanja u redovima crveno-belih, razigrali su se i prvotimci Jedinstva, pa se u trećem setu vodila izjednačena borba. U pojedinim momentima domaćin je imao i prednost, ali je Vojvodina preokrenula u drugom delu. Napao je Vučićević za 23:22, zatim blokirao Simić, a onda servisom Kujundžić završio meč.

 

Podelite na društvenim mrežama
Share This