Udruženje građana Novi Sad, na čelu sa Goranom Bajšanskim, tradicionalno organizuje akciju “Svim srcem za osmeh deteta”, u koju se ovoga puta uključio i Odbojkaški klub Vojvodina. Deca sa Kosova trenutno borave kod vršnjaka iz Novog Sada, a sve zajedno danas su ih u maloj dvorani Spensa ugostili prvotimci našeg kluba, treneri, menadžment i članovi mlađih selekcija . Crveno – beli su sa domaćim đacima i osnovcima iz Donje Gušterice (opština Lipljan) igrali odbojku, družili se, razmenili utiske i poklonili 12 odbojkaških lopti i mrežu. Za specijalnu uspomenu na jednoj lopti potpisali su se svi igrači i treneri.

– Hvala Odbojkaškom klubu što se priključio akciji i organizovao druženje. Za decu je to velika čast, novo iskustvo, ispunili smo im želju da se upoznaju sa idolima i vrhunskim sportistima. Moram da kažem da četvrtu godinu zaredom organizujemo ovu posetu i zaista smo zadovoljni onim što činimo. Naša je težnja da ujedinimo decu, da školarcima sa Juga Srbije pokažemo da nisu sami i da im omogućimo tih nekoliko dana uživanja i opuštanja – izjavio je predsednik Udruženja građana Novi Sad Goran Bajšanski.

Odbojkaški klub Vojvodina je osim poklonjenih lopti, obezbedio i donaciju kako bi se deca što lepše provela u Novom Sadu.

– Nama je zadovoljstvo što smo učestvovali u ovoj akciji i uvek se trudimo da pomognemo deci, ali i da im približimo čari odbojke. Želim da zahvalim i našoj deci koja su ugostila vršnjake, kao i Udruženju građana Novi Sad, koje organizuje ovako lepu akciju – zaključio je generalni direktor Nikola Salatić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This