Dvomeč Vojvodine i Novog Pazara mogao bi biti finale pre finala u okviru Kupa Srbije. Međutim, žreb je hteo da se veliki rivali sastanu već u polufinalu ovog takmičenja. Dve prvoplasirane ekipe na tabeli i aktuelni nosioci dva trofeja od prošle sezone, odigraće prvu utakmicu u sredu, 24. januara, u 18 časova u Novom Pazaru. Revanš je 6. februara u Novom Sadu.

U taboru crveno-belih svi su svesni da ih čeka teška prepreka na putu do finala, ali ciljevi su ove sezone jasno definisani – odbrana titule i napad na kup.

– Biće teška utakmica u Novom Pazaru, to je teren na kojem je uvek nezgodno,ne samo da je rival kvalitetan, nego su tu i publika i posebna atmosfera. Polufinale Kupa Srbije i za njih je posebno značajno, potpuno su ravnopravan protivnik, a ove sezone su pobedili dva puta kao domaćini. No, mi igramo dobro, pokazali smo da možemo i očekujem da već u prvoj utakmici napravimo dobar rezultat za revanš, odnosno da idemo na pobedu – istakao je sportski direktor Slobodan Boškan.

Šef stručnog štaba Nedžad Osmankač ukazao je na to da borba na tri fronta uvek odvlači mnogo energije, ali da je zadovoljan time što je zdravstveni bilten mnogo bolji, te veruje da će ekipa biti spremna.

– Važno je da budu svi zdravi i na raspolaganju. Svakako da Novopazarci na svom terenu vide šansu, biće motivisani da naprave što povoljni rezultat. Mi moramo da ostavimo srce na terenu, verujem da sa pojačanjima možemo pružiti mnogo bolju igru, nego prethodna dva puta tamo. Treba da damo maksimum i da obezbedimo aktivan rezultat za normalan revanš u Novom Sadu. To što su oni zabeležili poraze u poslednja dva meča ne treba da nas opusti i omete. To ništa ne znači i sigurno se posebno spremaju za duel s nama. Gledamo u naše dvorište, idemo od utakmice do utakmice – rekao je Osmankač.

Igrači motivisani idu u Novi Pazar.

– Spremni smo, dobro treniramo, atmosfera je super i svi želimo da pobedimo Novi Pazar. Znamo da je tamo posebno teško, ali ćemo se maksimalno potruditi da nam bude lakše u revanšu – poručio je Božidar Vučićević, a David Mehić nastavio: – Ovo nam je najvažniji meč do sada. Tamo je uvek neizvesno,a tako će biti i sada. Međutim, pošto nam je cilj dupla kruna, samim tim želimo pobedu i tamo, kao i plasman u finale. Ako pružimo sto posto možemo se nadati željenom rezultatu.

Utakmicu će direktno prenositi Televizija iz  Novog Pazara, a ovom prilikom im se zahvaljujemo što su ustupili link Novosadskoj televiziji, pa će poklonici odbojke i navijači Vojvodine moći da prate meč, koji počinje u 18 časova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This