Prvotimci Vojvodine NS seme nastavljaju u paklenom ritmu. U duelu sa Jedinstvom overili su plasman u polufinale Kupa Srbije, a već u petak, 1. decembra očekuje ih osmo kolo Superlige. U malu salu Spensa stiže Ribnica, koja je trenutno poslednja na tabeli. Iako su se od Kraljevčana očekivali nešto bolji rezultati, oni su u sedam kola ostvarili samo jednu pobedu.

Naravno, to ne daje za pravo aktuelnom šampionu da se opusti, što ističe i šef stručnog štaba Nedžad Osmankač, koji se uz to nada i da će zdravstveni bilten biti bolji.

– Ribnica je uvek neugodan protivnik, ove sezone ima mlad tim, koji čine i juniorski reprezentativci. Verujem da Kraljevčani mogu bolje, sada su im bodovi neophodni i sigurno će u Novi Sad doći rasterećeni i motivisani. Mi smo i dalje u paklenom ritmu, teško jeste, ali igrači su sami birali profesiju i svesni su da mora da se igra. Imamo i zdravstvenih problema, ali nadam se da ćemo sve ovo da izguramo kako treba. Ko god izađe na teren mora da pruži maksimum – istakao je šef stručnog štaba Nedžad Osmankač.

Duža klupa mogla bi biti adut Novosađana, a jedan od onih koji su iskoristili šansu je i mladi Lazar Bajandić, koji je u jednom momentu u finišu meča protiv Pazovčana rešio bitne poene, kako servisom, tako i jednim napadom.

– Ne mogu da pričam o nekom umoru, jer nisam član startne postave. No, zato smo svi tu da uskočimo i pomognemo da ekipa ostvari dobar rezultat. Mislim da relativno ima vremena i za odmor, te da ćemo maksimalno ući u meč protiv Kraljevčana.

Utakmica Vojvodina NS seme – Ribnica počinje u 18 časova, a ulaz je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This