Novi Pazar – Vojvodina NS seme 3:1 (26:28, 25:21, 25:23, 25:21)

Novi Pazar: Hala Pendik, gledalaca 1200, sudije Gradinski (Beograd) i Lazarević (Šabac)

Novi Pazar: Vukašinović 19, Sretenović, Polomac 8, Zatrić, Daca 7, Zuković, Božović, Radosavljević 12, Simić, Vilimanović 4, Preušević, Hamzagić 18.

Vojvodina NS seme: Simić 5, Vučićević 12, Stanković 1, Stevanović 9, Vemić, Narančić, Kujundžić 15, Peković, Mehić 15, Radović, Todorović, Perić.

Odbojkaši Vojvodine NS seme nisu uspeli da osvoje pehar Superkupa, pošto su u Novom Pazaru izgubili od domaćina 1:3. U zanimljivoj i punoj preokreta utakmici Novosađani su imali šanse, ali su u presudnim momentima više grešili i bili nedovoljno konkretni u realizaciji.

Prvi set doneo je mnogo uzbuđenja, domaćin je poveo, ali je Vojvodina brzo uhvatila priključak. Ekipa Novog Pazara ponovo je stigla do prednosti, ali su gosti u finišu preokrenuli i na kraju poveli 1:0. Činilo se da će Novosađani nastaviti u istom ritmu, ali se domaćin nije predavao. Igralo se poen za poen, no Novopazarci su bili sigurniji u drugom delu drugog seta, te izborili izjednačenje. Treći i četvrti set bili su dosta slični. Posle izjednačenog početka domaćini su se u nastavku odlepili i uspeli da sačuvaju vođstvo do kraja.

Podelite na društvenim mrežama
Share This