Novu sezonu Novosađani će otvoriti utakmicom Superkupa u Novom Pazaru, a meč će biti odigran u četvrtak, u 18 časova u dvorani Pendik (RTS2). Za prvi trofej boriće se aktuelni šampion Vojvodina NS seme i pobednik Kupa Srbije Novi Pazar.

Crveno-beli su svesni da ih očekuje izuzetno težak zadatak na vrućem terenu u Novom Pazaru, ali su na taj duel otputovali veoma motivisani i spremni da pruže maksimum u borbi za prestižni pehar.

– Možemo reći da je Memorijal Žarka Petrovića bio generalna proba i zadovoljan sam kako smo to odradili. U susret sa Novim Pazarom ulazimo spremni i željni nadigravanja. Znamo kako naš rival igra u dvorani Pendik, svesni smo i da će ona biti verovatno dupke puna, ali ta njihova prepoznatljiva atmosfera može dodatno da nas motiviše. Novopazarci ulaze u novu sezonu sa visokim ambicijama, promenili su stručni štab, imaju nekoliko novih igrača, ali i stabilno finansiranje. No, mi takođe znamo svoj cilj, biće teško, ali svako od nas mora maksimalno uložiti sebe, ukoliko želimo pozitivan rezultat. Ovo će biti trenutni presek odnosa snaga, tek je početak sezone. Njihova prednost je domaći teren, iskustvo, a na našoj strani je to što smo manje promenili ekipu. Doduše, moraćemo nastupiti bez povređenog Vučićevića, korektor jeste važan šraf, ali mi smo ekipa i jedinstvo može nadomestiti nedostatke – izjavio je šef stručnog štaba Nedžad Osmankač.

Podelite na društvenim mrežama
Share This