Kako smo već pisali dres Vojvodine NS seme u sezoni 2017/18. nosiće i iskusni srednji bloker Radiša Stevanović. On se u utorak pridružio ekipi i ozvaničio dogovor sa čelnicima kluba na godinu dana.

– Prvi razgovor sa ljudima iz Vojvodine imao sam još letos, ali je u opticaju bilo i inostranstvo. U međuvremenu to se nije realizovalo, ostao sam u Kragujevcu i trenirao sa matičnim klubom, dok me nedavno nije opet pozvao trener Nedžad Osmankač. Brzo smo se dogovorili i takvu priliku nisam mogao da odbijem – kaže Stevanović i nastavlja: – Veoma sam zadovoljan što sam u Novom Sadu, ovaj klub je za mene odskočna daska i veoma sam motivisan da opet budem najbolji srednji bloker lige, kao pretprošle sezone u Novom Pazaru. Upoznavanje će ići ekspresno, možda će mi za uigravanje sa ekipom trebati malo više vremena, ali i to će uz predan rad doći na svoje. Čast je igrati u šampionskoj ekipi i nadam se da ćemo u ovoj sezoni jurišati na nove trofeje.

Radiša Stevanović rođen je 1990, visok je 202 cm, a igrao je u Kragujevcu, Ljigu, Novom Pazaru i Lozani. U sezoni 2015/16. bio je najbolji bloker Superlige.

Podelite na društvenim mrežama
Share This